KOTIMAAN-BANNERI7-719

Poliisin tietoon on tullut, että internetissä olevan Facebook-yhteisöpalvelun kautta on levitetty kyseenalaista tietoa Koillis-Savossa sijaitsevasta lastenkodista. Kirjoittelun mukaan toiminta lastenkodissa ei olisi ollut asiallista siellä asuvia lapsia kohtaan. Kirjoitus on saanut laajalti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Poliisille ei ole kuitenkaan toistaiseksi tehty rikosilmoitusta lastenkodin toiminnasta. Lastenkodin henkilöstö on tehnyt Facebook kirjoitusten perusteella rikosilmoituksen, jota tutkitaan tässä vaiheessa epäiltynä kunnianloukkauksena. Poliisilla on tiedossa tekstien kirjoittajat.

Poliisin tutkinta tapauksessa on alkuvaiheessa ja poliisi tiedottaa tutkinnan etenemisestä tulevina viikkoina.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.