upm 091469

Uruguayn presidentti José Mujican virallisen työvierailun ohjelmaan sisältyi toimitusjohtaja Jussi Pesosen isännöimä vierailu UPM:n Biofore-talossa. Tapaamisessa toimitusjohtaja Jussi Pesonen esitti yhtiön kiitokset presidentin ja hallituksen pitkäjänteisestä tuesta UPM:n toimintojen ja Uruguayn metsäsektorin kehittämisessä.

”UPM näkee Uruguayn metsäsektorin jatkokehityksen hyvänä mahdollisuutena ja pidämme tervetulleena Uruguayn hallituksen kutsua jatkaa keskusteluja alan kehittämisestä. Tällä hetkellä keskustelujen ytimessä ovat teollisen kasvun edellyttämät kehitysalueet, erityisesti logistiikan ja puuviljelmien infrastruktuurikysymykset sekä koulutus ja monipuolisen osaamisen kehittäminen”, sanoo toimitusjohtaja Pesonen.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi