Sähköyhtiöiden suurhäiriöharjoituksen edellyttämät sähkökatkokset saattavat aiheuttaa häiriöitä myös Soneran matkapuhelin-, laajakaista- ja tv-palveluihin Rovaniemi-Tervolan alueella tiistai-illan 23.9. aikana.

Sähköyhtiöt ja viranomaiset järjestävät yhteistyössä VALVE 2014 -häiriöharjoituksen, jossa testataan kansallista sähkönpalautusta koko Suomea koskevassa sähkökatkossa. Harjoituksen toteuttaminen edellyttää sähköntoimitukseen lyhyitä keskeytyksiä tiistaina 23. syyskuuta 2014 Tervolassa kello 19 alkaen ja Rovaniemellä klo 21 alkaen.

Sähkökatkokset saattavat aiheuttaa häiriöitä myös Soneran matkapuhelin-, laajakaista- ja tv-palveluihin tiistai-illan ja sitä seuraavan yön aikana Rovaniemi-Tervolan alueella.

”Pyrimme pitämään sähkökatkosten vaikutukset mahdollisimman pieninä. Olemme varautuneet niihin muun muassa varavoimalla sekä varalaittein, mikä on yhtiöllemme on ihan pysyvä toimintatapa”, sanoo johtaja Tommi Säilä Soneralta.

Sonera pahoittelee suurhäiriöharjoituksesta asiakkailleen mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa sähköyhtiöiden suurhäiriöharjoituksesta 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.