lauritsalan-uimahalli-sai-esteettomyys-kunniamaininnan-2013_kuva-lpr-kaupunki

Lauritsalan uimahalli

Lappeenrannan vammaisneuvosto etsii ehdokkaita vuoden 2014 esteettömyys-kunniamaininnan saajaksi. Kunniamaininta annetaan henkilölle, yritykselle tai yhteisölle, joka on toiminnallaan edistänyt fyysistä esteettömyyttä ja palvelujen saavutettavuutta Lappeenrannassa. Kunniamaininta voidaan myös osoittaa paikalle tai rakennukselle, jossa esteettömyys on otettu huomioon.

Vammaisneuvosto valitsee kunniamaininnan saajan yhteisöjen, järjestöjen, yritysten ja yksittäisten lappeenrantalaisten tekemien ehdotusten perusteella.  Ehdotukset tulee jättää 31.10.2014 mennessä vammaisneuvoston puheenjohtaja Arja Tuuvalle osoitteeseen arja.tuuva@hotmail.com tai puhelimitse puh. 050 5365 375 sekä kulttuurikoordinaattori Helena Hokkaselle osoitteeseen helena.hokkanen@lappeenranta.fi.

Lappeenrannan vammaisneuvosto on julkistanut kunniamaininnan vuosittain vuodesta 2007 alkaen kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12. Aiemmin huomionosoitus on myönnetty Dressman Oy:lle (2007), Yliopiston apteekille (2008), K-Supermarket Piranalle (2009), Jorma Tyrmille (2010), Camilla-laivan henkilökunnalle (2011), Nuijamaan kirkolle (2012) ja Lauritsalan uimahallille (2013).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.