HSL ei pysty toteuttamaan ennalta suunniteltuja korvaavia bussivuoroja kuin osittain, koska AKT on ilmoittaunut tukevansa JHL:n työnseisausta. Satamiin ei ole lainkaan korvaavia bussivuoroja. Itäväylällä liikennöivien linjojen 99B, 99M ja 99V liikennöinti varmistuu vastaa aamulla 23.9., kun kuljettajat tulevat töihin. HSL ei voi tällä hetkellä taata korvaavien vuorojen toteutumista tai antaa tarkempia aikatauluja bussien kulusta. HSL suosittaa käyttämään vaihtoehtoisia yhteyksiä Itä-Helsingin ja keskustan välillä.

Ennakkotiedoista poiketen linjaa 51 liikennöidään normaalisti 23.9. Samoin vahvistettuja linjoja 550X Itäkeskuksen ja Oulunkylän välillä sekä linjaa 98A liikennöidään.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi