885379_597818306956550_1156718384_o

Eduskunnan täysistunnossa toimitettiin keskiviikkona klo 14 välikysymysäänestykset liittyen keskustan ja vasemmistoliiton välikysymykseen eriarvoistumisesta ja pienituloisten toimeentulosta. Luottamusäänestyksessä hallitus sai eduskunnan luottamuksen äänin 97-84.

Kymmenen vihreän eduskuntaryhmän kansanedustajaa äänesti tyhjää ja 8 edustajaa oli poissa.

Keskustan ja vasemmistoliiton välikysymys on tämän vaalikauden yhdeksästoista ja Alexander Stubbin (kok.) hallituksen toinen.

Välikysymyksessä kysyttiin hallitukselta, mitä se aikoo tehdä ihmisten toimeentulo-ongelmien ratkaisemiseksi, työttömyyden kasvun nujertamiseksi, eriarvoistumisen pysäyttämiseksi, tasa-arvoisen koulutuksen turvaamiseksi sekä ihmisten alueellisten ja sosiaalisten terveyserojen kaventamiseksi.

Välikysymyksen allekirjoittajat kysyivät hallitukselta myös, muuttaako se välikysymyksessä esitetyn mukaan laajasti epäoikeudenmukaisiksi koettuja päätöksiään, kuten esimerkiksi lapsilisien leikkaamista, ja helpottaa kaikkein köyhimpien eläkeläisten asemaa ensi vuoden budjetissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.