26111_104909012870672_7174084_n

Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.)

Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.) avaa Etyjin tulevaisuutta pohtivan Helsinki +40 –seminaarin Moskovassa  torstaina 25. syyskuuta 2014. Tapahtuma aloittaa kolmen seminaarin sarjan, jossa pohditaan Etyjin roolia kansainvälisessä järjestökentässä.

Etyjin parlamentaarinen yleiskokous järjestää Moskovan seminaarin yhteistyössä Venäjän ulkopoliittisen instituution (RIAC) kanssa. Seminaariin osallistuu parlamentaarikkoja ja tutkijoita.

German Marshall Fund of the United States järjestää toisen seminaarin Washingtonissa marraskuussa 2014 ja SIPRI kolmannen Tukholmassa keväällä 2015.

Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyjin yleiskokouksen Helsinki+40 -prosessin päätösseminaari järjestetään 6.7.2015 Helsingin istunnon yhteydessä. Seminaari toteutetaan yhdessä Ulkopoliittisen instituutin kanssa. Seminaareihin osallistuu turvallisuuspolitiikkaan erikoistuneita politiikkoja, asiantuntijoita ja tutkijoita.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.