joulupukki1

Suomen virallinen joulupukki vierailee parhaillaan Keniassa. Joulupukki lahjoitti Nairobissa sijaitsevassa Korokochon slummissa Suomen World Visionin kautta kenialaislapsille puhdasta vettä ja terveellistä ravintoa.

Erikoinen vieras herätti myös kenialaismedian kiinnostuksen: Kenian kansallisen tv:n ja radion toimitukset seurasivat paikan päällä, kun pukki tapasi pieniä koululaisia ja oli mukana tarjoilemassa heille koululounasta. Pukki otti tilanteen rauhallisesti.

– Joulupukki välittää kaikista maailman lapsista. Kuulemalla lapsia pidämme huolen myös omasta tulevaisuudestamme, hän sanoi.

Tänä vuonna joulupukki vierailee Nairobissa sekä Kenian maaseudulla Mogotiossa. Lahjalistalla on puhdasta vettä ja terveellistä ravintoa.

Viime vuonna pukki matkusti Suomen World Visionin mukana Intiaan, missä hän lahjoitti terveystarkastuksia lapsille ja Hyvä sato -paketteja perheille.

Joulupukkisäätiö ja Suomen World Vision kampanjoivat yhdessä maailman lasten auttamiseksi. Säätiö on nimennyt järjestön viralliseksi kehitysyhteistyöjärjestökseen ja on tukenut sen työtä hankkimalla eettisiä joululahjoja World Vision -lahjakaupasta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.