deodorant-roll-on-50ml-neutral-1578909153

Koskee tuotetta Neutral Deo Roll-On (50ml)

Neutral-tuotemerkkiä koskee vaativimmat turvallisuus-, huolenpito- ja laatuluokitukset ja sillä on riskien suhteen nollatoleranssi.  Siksi Unilever Finland haluaa ilmoittaa kuluttajille mahdollisesta tuoteriskistä, joka koskee rajoitettua määrää tuotteita:

Neutral Deo Roll-On (50ml), valmistuserätunnus 4148, 4162, 4169 tai 4182, (4 ensimmäistä numeroa on painettu korkin pohjaan) ja EAN-koodi: 5740500002078 tai  8710522023471 (löytyy pakkauksen takaosasta).

Osana jatkuvaa laaduntarkkailuprosessiamme havaitsimme, että rajoitettu määrä Neutral Deo Roll-On (50ml)-tuotteita ei vastaa tiukkoja turvallisuusvaatimuksiamme, ja ne ovat saattaneet pilaantua mikro-organismin takia. Kyseinen mikro-organismi (Burkholderia) saattaa aiheuttaa reaktioita tietyille kuluttajille, joilla on alentunut immuunijärjestelmä (esimerkiksi sairaalapotilaat ja ihmiset, joilla on Cystis Fibrosis). Jos kuulut edellä mainittuihin ryhmiin niin ole hyvä ja ota yhteyttä lääkäriisi.

Vain yllämainitun valmistuserätunnuksen omaavat tuotteet saattavat sisältää mikro-organismin. Muut tuotteet ovat turvallisia käyttää.

Valmistuserätunnuksen sisältävän tuotteen voi lähettää postimaksutta asiakaspalautuksena. Palautukseen tulee liittää mukaan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, pankkiyhteystiedot). Korvaamme virheelliset tuotteet kuluttajille.

Tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä hygieniatuotteiden kuluttajapalveluumme ma-pe klo 9-13; puhelinnumero 010 80 2255 tai lf.kuluttajaneuvonta@unilever.com.  Tuotteen voi palauttaa alla olevaan osoitteeseen.

Unilever Finland Oy HPC

Kuluttajaneuvonta

PL 560

00101 Helsinki

ja lisäksi merkintä “ASIAKASPALAUTUS”.

Pahoittelemme tapahtunutta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.