Style: "Neutral"Picture 879

IKEA pyytää asiakkaitaan huomioimaan, että IKEA-herkkutoreilla myynnissä olleet hirvenpäänmuotoiset PASTAÄLGAR FULLKORN kokojyväpasta ja PASTAÄLGAR-pasta saattavat sisältää soijaa, mitä ei ole mainittu tuoteselosteessa. Koska IKEA-tuotteiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, IKEA on päättänyt varotoimenpiteenä vetää kyseiset tuotteet pois myynnistä.

PASTAÄLGAR- ja PASTAÄLGAR FULLKORN -pastoille tehdyt testit osoittavat, että tuotteet sisältävät soijaa, mitä ei ole mainittu tuoteselosteissa. Soija on allergeeni, joten pastat voivat aiheuttaa oireita soija-allergikoille.

Kyseiset tuotteet ovat turvallisia niille, joilla ei ole soija-allergiaa tai -yliherkkyyttä.

Tuotteet voi halutessaan palauttaa lähimpään IKEA-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan.

IKEA pahoittelee tapahtunutta.

Lisätietoja IKEA Asiakaspalvelu 09-34829400 ja www.ikea.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.