Kurikan Jalasjärvellä vt 3:lla sattui myöhään tiistai-iltana liikenneonnettomuus, jossa menehtyi 2 nuorta naishenkilöä. Kolmas ajoneuvossa olleista naishenkilöistä loukkaantui vakavasti. Onnettomuudessa osalliset olivat paikkakuntalaisia ja iältään 17-vuotiaita.

Onnettomuus sattui noin 8 km ennen Jalasjärven keskustaa voimakkaasti oikealle kääntyvässä kurvissa. Ajoneuvo oli tulossa Kurikan suunnasta kohti Jalasjärven keskustaa. Ajoneuvon kuljettaja on menettänyt ajoneuvon hallinnan päätyen kulkusuunnassaan vasemmalle törmäten sähkötolppaan. Kaikki henkilöt ovat olleet kiinni turvavöissä. Tapahtuma-aikaan tien pinta on ollut märkä ja lämpötila on ollut 3 astetta. Tieto onnettomuudesta tuli pelastusviranomaisille 23.17 aikaan.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Tie onnettomuuspaikalla on ollut poikki raivaustöiden johdosta.

Seurakunnan työntekijät päivystävät Jalasjärven kirkossa

Jalasjärven kirkon ovet ovat auki ja seurakunnan työntekijät päivystävät kirkossa koko päivän. Voit tulla juttelemaan seurakunnan työntekijän kanssa tai hiljentymään rauhassa kirkon penkkiin.

Seurakunta järjestää suruhartauden kirkossa klo 18.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!