Filip kertoo siitä, miten häntä kohdeltiin Postin Logistiikkakeskuksessa Vantaalla torstaina 7.11.2019, kun hän kertoi tulevasta Postilakosta vuokratyöntekijöille.

Posti esti torstaina postityöntekijä Filip Djordjevicia jakamasta liiton lakkoesitteitä vuokratyöntekijöille Vantaan logistiikkakeskuksessa.

Filip jakoi esitteitä ja keskusteli rauhallisesti vuokratyöntekijöiden kanssa logistiikkakeskuksen eteisaulassa, kun työnantajan edustaja käski Filipiä poistumaan paikalta. Filip pyysi perusteluja työnantajan toimille.

Perustelujen sijaan työnantaja pyysi vartijan paikalle, jonka jälkeen hänet poistettiin työpaikalta. Filip ei aiheuttanut toiminnallaan mitään häiriötä. Posti on päättänyt rikkoa maanantaina alkavaa lakkoa mm. käyttämällä vuokratyöntekijöitä. Moni vuokratyöntekijä on kuitenkin jäämässä lakkoon, kun on saanut tiedon siitä mistä lakossa on kyse.

Uusia vuokratyöntekijöitä tulee esim. Postin logistiikkakeskukseen Vantaalle päivittäin. Filip on tehnyt ison työn heidän informoimisessa.

Tämä on taas yksi esimerkki siitä, kuinka törkeäksi valtionyhtiö Postin henkilöstöpolitiikka on mennyt

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!