Järvenpäässä junioriturnauksessa osallistuneella pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on hyväkuntoinen ja kotihoidossa.

Junioriturnauksessa 22.8.2020 altistuneet pelaajat sekä huoltajat/toimitsijat on asetettu kotikaranteeniin 30.8.-5.9.2020. Yhteensä karanteeniin asetetaan 18 pelaajaa ja 4 toimihenkilöä.  Muita turnauksessa pelanneita pelaajia ei katsota altistuneiksi, eikä tilanne aiheuta toimenpiteitä muilta turnauksessa olleilta.

Altistuneet pelaajat ja toimihenkilöt ovat saaneet tiedon henkilökohtaisesti. Karanteeniin asetettuihin on oltu yhteydessä terveysviranomaisen toimesta.

Tartuntavaaraa jäähallissa ei ole, hallilla on turvallista olla. Korona-aikana yleisötilaisuuksissa liikuttaessa omaa terveyttään on hyvä seurata, ja ottaa yhteyttä paikalliseen terveysviranomaiseen, mikäli koronaoireita ilmenee.

Tietoa koronaviruksesta:

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.