Poliisille on tehty katoamisilmoitus Liperissä kirjoilla olevasta Satu Halosesta. Läheiset eivät ole saaneet yhteyttä Satu Haloseen 14.8.2020 jälkeen. Halosen kotiosoite on Liperin keskustaajamassa.

Satu Halonen on iältään 39-vuotias. Hän on 168 senttimetriä pitkä, noin 70 kg painoinen ja vartalorakenteeltaan normaali. Hänen hiustensa väri on tummanruskea ja hiukset ulottuvat hartioille.

Halonen on asioinut poliisiasemalla lauantaina 15.8.2020 ja poistunut tuolloin poliisiasemalta klo 11.40. Halosella oli tuolloin hartioiden yli yltävät punertavat hiukset ja hän oli pukeutunut seuraavasti:

– harmaa vetoketjullinen huppari jossa edessä vasemmalla puolen jokin merkki
– vaaleansiniset farkut
– violetit nauhalliset tennarit
– hupparin alla punainen hihaton paita

Halonen on mahdollisesti nähty kyseisenä viikonloppuna 15. – 16.8.2020 Joensuun Noljakan kaupunginosassa bussipysäkillä. Tästä havainnosta ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta.

Poliisi pyytää kaikkia mahdollisia havaintoja Satu Halosesta hänen löytämiseksi. Havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.