Poliisille on maanantaina 14.9.2020 tehty katoamisilmoitus vuonna 1947 syntyneestä Seppo Vatasesta. Vatanen asuu Liperin Ylämyllyllä Katajakujalla. Viimeinen varma havainto Vatasesta on maanantaina 7. tai tiistaina 8.9.2020 Ylämyllyltä.

Poliisi tutkii Vatasen katoamista. Tässä vaiheessa henkirikoksen mahdollisuuttakaan ei ole suljettu pois.

Vatanen on pituudeltaan noin 175 cm. Vatanen on vartalorakenteeltaan tukeva. Vatasella on vaaleat kuvan mukaiset hiukset. Hänen oletettu vaatetuksensa on katoamishetkellä ollut tumma takki, muusta vaatetuksesta ei ole tietoa.

Poliisi pyytää kaikki mahdollisia havaintoja Vatasesta. Havainnot Vatasesta voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!