Pelastuslaitos sai hälytyksen Nurmeksen Bomban kylpylään lauantaina iltapäivällä. Kylpylän ravintolan keittiössä oli räjähtänyt 0,6L nestekaasupullo, jota käytettiin ruuan valmistukseen.

Ravintolassa tapahtuma-aikaan useita asiakkaita ja työntekijöitä. 5 henkilöä altistui räjähdyksestä syntyneelle äänelle ja paineiskulle. Paikalle hälytetty ensihoitoyksikkö tarkasti altistuneet henkilöt. nKetään ei kuljetettu tapahtuma-paikalta jatkohoitoon.

Räjähdyksestä ei aiheutunut varsinaista tulipaloa. Pelastuslaitos tuuletti ravintolan tilat koneellisesti. Kylpylän ja ravintolan toiminta jatkuu normaalisti keittiötilojen siivouksen jälkeen. Ravintolan ruuanlaittokalusteet kärsivät tapahtumassa vaurioita.

Tapahtuman syy inhimillinen erehdys, kaasupullo oli altistunut liedestä tulleelle lämmölle.

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.