Tuusulan koulukeskus Kuva: Ppntori – Oma teos, CC BY-SA 4.0,

Tuusulassa Hyrylän yläkoululla on tapahtunut koronavirusaltistuminen. Koulun henkilökuntaan kuuluvalla on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on hyväkuntoinen ja kotihoidossa.

Koululla 15.-17.9. altistuneet 8. ja 9. luokan oppilaat ja osa henkilökuntaa on asetettu kotikaranteeniin 20.9. alkaen. Karanteenin kesto riippuu altistumisajankohdasta, ja kestää 29.9.-2.10. asti.  Yhteensä karanteeniin asetetaan 36 oppilasta ja 7 koulun henkilökuntaan kuuluvaa.

Altistuneiden perheet ja koulun henkilökunta saavat tiedon koulun Wilma-järjestelmän kautta. Lisäksi karanteeniin asetettuihin ollaan yhteydessä terveysviranomaisen toimesta henkilökohtaisesti lähipäivinä.

Tietoa koronaviruksesta:

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!