Liiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jape Lovén Helsingin seudun Vapaa-ajattelijoista

Vapaa-ajattelijain liiton sääntömääräinen liittokokous pidettiin 26.-27.9.2020 Jyväskylässä. Liiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jape Lovén Helsingin seudun Vapaa-ajattelijoista. Kokous sujui sopuisassa ja rakentavassa hengessä, kaikki päätökset tehtiin yksimielisesti.

Kokous hyväksyi uudistetut liiton säännöt, jotka otettiin heti käyttöön soveltuvin osin. Uusien sääntöjen mukaisesti liittohallitukseen valittiin 8 jäsentä ja 4 varajäsentä, sekä liittovaltuustoon 10 jäsentä ja 5 varajäsentä.

Liittohallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Ritva Ahonen (Turun VA), Timo Karjalainen (Oulunseudun VA), Yki Räikkälä (Satakunnan VA), Riku Salminen (Tampereen VA), Marjatta Syväterä (Tampereen VA), Liisa Taskinen (Kotkan VA), Antti Värri (Tampereen VA) ja Esa Ylikoski (Helsingin seudun VA) sekä varajäseniksi järjestyksessä Harry Anttila (Helsingin seudun VA), Eero Suorsa (Turun VA), Timo Mykrä (Etelä-Karjalan VA) ja Olli Palokangas (Oulunseudun VA).

Liittohallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan varapuheenjohtajaksi Antti Värrin ja pääsihteeriksi Timo Karjalaisen.

Liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Kari Pasanen (Keski-Suomen VA), varsinaisiksi jäseniksi Robert Brotherus (Helsingin seudun VA), Jani Hinkka (Tampereen VA), Arttu Häyrynen (Keski-Suomen VA), Soile Itäluoma (Keski-Uudenmaan VA), Kerttu Loukola (Helsingin seudun VA), Pertti Periniva (Kemin VA), Tauno Perkiö (Satakunnan VA), Tapio Pilli (Lahden VA), Reijo Raappana (Luoteis-Lapin VA) ja Aki Räisänen (Kainuun VA) sekä varajäseniksi järjestyksessä Mikko Hangelmaa (Turun VA), Thomas Mangs (Helsingin seudun VA), Raimo Rintamäki (Forssan VA), Tanja Laine (Satakunnan VA) ja Martti Vaattovaara (Luoteis-Lapin VA).


                           
           

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.