Kuva: ©2020 Maxar Technologies

Oulussa klo 16 aikaan Tarkka-ampujankadun ja Aleksanterinkadun risteyksen luona kevyen liikenteen väylällä nuori poika loukkasi jalkansa ja kasvonsa kaaduttuaan pyörätien poikki viritettyyn naruun. Naru oli ollut kiinnitettynä puuhun ja toisella puolella olevaan kuivaustelineeseen.

Pyöräilijän vammat olivat lievät, mutta tapahtuneessa oli aineksia vakavaankin, jopa hengenvaaralliseen loukkaantumiseen. Narun havaitseminen pyöräillessä on vaikeaa ja siihen osuminen aiheuttaa suurella todennäköisyydellä kaatumisen ja loukkaantumisen.

Poliisipartio kirjasi asiasta rikosilmoituksen vaaran aiheuttamisesta ja vammantuottamuksesta. Naruviritelmän tekijästä ei ollut vielä ilmoitushetkellä tietoa.

Poliisi pyytää narun virittäjästä/virittäjistä havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Oulun poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.