Poliisille on tehty lähes kaksikymmentä rikosilmoitusta Mikkelissä Siekkilän ja Lehmuskylän alueella tapahtuneista kulkuneuvoihin kohdistuneista vahingonteoista. Tekotavan perusteella on mahdollista, että kyse on samasta tekijästä tai tekijöistä. Kohteeksi on joutunut mopojen ja moottoripyörien penkkejä sekä autojen renkaita. Osaan kulkuneuvoista on kohdistettu myös muuta ilkivaltaa.

Poliisi on saanut tutkintaan liittyen kuvamateriaalia, joka julkaistaan kuvissa esiintyvän henkilön tunnistamiseksi. Vihjeet kuvissa esiintyvän henkilöllisyydestä sekä muut asiaan liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi