Etelä-Savon pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuuteen Kangasniemelle torstaina klo 9:35. Helkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä ulos ajoradalta Mikkelintiellä n. 10km Kangasniemeltä Mikkelin suuntaan.

Yksin autossa ollut kuljettaja onnistui pelastautumaan ulos katolleen pyörähtäneestä autosta. Ensihoito toimitti hänet tarkastettavaksi Mikkelin keskussairaalaan. Ajoneuvo vaurioitui onnettomuudessa pahoin.

Pelastuslaitos ohjasi liikennettä ja raivasi onnettomuuspaikan.

Etelä-Savon pelastuslaitos muistuttaa, että teiden pinnat voivat olla etenkin yöpakkasten jälkkeen paikoitellen jäiset. Aamuliikenteessä tuleekin noudattaa erityistä varovaisuutta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.