Karttakuva työmaa-alueesta

Porin keskusta-alueella ja Karjarannassa tehdään ensi viikosta alkaen kuitukaapelointitöitä, jotka vaikuttavat alueen jalkakäytävien ja kevyen liikenteen väylien käyttöön. Töiden arvioidaan kestävän noin kuukauden.

Kaapelointityöt käynnistyvät 28. lokakuuta alkaen Valtakadun ja Yrjönkadun risteyksen läheisyydestä. Työt jatkuvat marraskuun aikana kohti Karjarantaa ja Puunaulakatua. Kaapelointityöt toteuttaa Empower TN Oy. Töiden toimeksiantaja on Telia.

Työt vaikuttavat pääasiassa alueen jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin, ja esimerkiksi osia jalkakäytävistä saatetaan joutua väliaikaisesti sulkemaan. Työalueet ja mahdolliset kiertoreitit merkitään asiasta kertovin liikennemerkein.

– Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa ja toivomme työmaa-alueiden läheisyydessä liikkuvilta ymmärrystä ja erityistä varovaisuutta, kertoo kenttäpäällikkö Antti Koskela Empowerilta.

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.