Lidl on poistanut myynnistä Milbona Selection -tuotemerkillä myytävää vuohenjuustoa. Tuotetta on myyty 65 Lidl-myymälässä alueella, joka ulottuu eteläisimmästä Suomesta Päijät-Hämeeseen ja Kymenlaaksoon.

Tuote: Milbona Selection Goat Cheese Roll -vuohenjuusto

Pakkauskoko: n. 100 g

Parasta ennen: kaikki erät ja päiväykset

Tuote poistetaan myynnistä, koska tuotteessa on todettu lainsäädännön rajat ylittävä määrä Listeria monocytogenes -bakteereja. Listeriabakteeri voi olla haitallinen erityisesti vanhuksille, vastustuskyvyltään heikentyneille sekä raskaana oleville.

Kuluttajia pyydetään lopettamaan kyseisten tuotteiden käyttö ja palauttamaan tuotteet lähimpään Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään.

Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!