Itä-Uudenmaan poliisin tietoon ja tutkittavaksi on tullut epäilty rikosasia, joka koskee nurmijärveläisen koulun henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä. Kyseisen koulun huoltajia ja oppilaita on tiedotettu rehtorin toimesta erikseen. Tällä hetkellä poliisin tiedossa olevat tapaukseen liittyvät koulun oppilaat on tavoitettu ja epäilty on kiinniotettu.

Tutkinta- ja tiedotusvastuu on Itä-Uudenmaan poliisilla. Tapauksen esitutkinta ja selvittely on vasta alkuvaiheessa. Tarvittaessa poliisi tiedottaa tapauksesta lisää esitutkinnan edetessä.

Nurmijärven kunnalle tärkein asia on huolehtia oppilaiden turvallisuudesta. Apua tarvitseville oppilaille järjestetään tukea omilla kouluillaan. Oppilaat ja huoltajat voivat olla yhteydessä oman koulun terveydenhoitajaan, psykologiin ja kuraattoriin sekä kunnan nuorisotyöntekijöihin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.