Etelä-Savon pelastuslaitos sai hälytyksen vahingontorjuntatehtävälle keskiviikkoaamuna klo 5:55. Koiranulkoiluttaja oli havainnut maan sisältä pulppuavan runsaasti vettä Mikkelin Saksalan kaupunginosassa.

Pelastuslaitos eristi Teljonkujan ja Tallakujan risteyksessä onnettomuusalueen sekä hälytti kohteeseen vesilaitoksen asiantuntijoita.

Liikkumista onnettomuusalueen välittömässä läheisyydessä tulee välttää.

Mikkelin vesilaitoksen edustajan mukaan vedenpaisumus johtui runkovesijohdon rikkoontumisesta. Rikkoontumisen seurauksena Mikkelin Saksalan asuinalueella (Kölikaari-Teljonkuja-Airopolku) on odotettavissa päivän aikana merkittäviä häiriöitä vedenjakelussa. Käyttövesi joudutaan katkaisemaan ainakin 12 kerrostalosta korjaustöiden ajaksi. Vesilaitos pyrkii korjaamaan vuodon mahdollisimman pikaisesti.

Vesilaitoksen järjestämä vedenjakelupiste sijaitsee Saksalanraitin ja Parraskujan risteyksessä.

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.