Terho-säätiön, HUSin, Helsingin, Espoon ja Vantaan välisissä neuvotteluissa on saavutettu ratkaisu, joka turvaa Terhokodin toiminnan jatkumisen itsenäisenä toimijana.

Ratkaisu perustuu vuosikustannusmalliin, jossa HUS, pääkaupunkiseudun suurimmat kaupungit ja Terho-säätiö solmivat palvelusopimuksen, jolla taataan Terhokodin vuodeosastolle riittävä potilasmäärä kiinteällä vuosisopimuksella. Terho-säätiö kiittää HUSia ja kaupunkeja rakentavista ja ratkaisuhakuisista neuvotteluista.

Terho-säätiön hallintoneuvoston puheenjohtaja Risto Rautava ja hallituksen puheenjohtaja Annikki Thodén kiittävät lämpimästi henkilökuntaa, vapaaehtoisia ja kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat antaneet tukensa Terhokodille viime viikkojen aikana.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.