Hirvikolari, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, ulosajo ja törkeä rattijuopumus.

Keskiviikkona kello viiden aikaan iltapäivällä tapahtui hirvikolari Nurmeksessa Lieksantien ja Uurontien risteyksen kohdalla. Useita hirviä oli tullut auton vasemmalta puolelta eteen ja yksi eläimistä oli törmännyt henkilöauton keulaan. Hirvilauma oli jatkanut matkaa ja suurriistavirka-apu hälytettiin tarkistamaan jälkiä eläimen mahdollisen loukkaantumisen vuoksi. Auto sai osuman mutta henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

Epäilty törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Joensuussa keskiviikkona illalla noin kello yhdeksän. Poliisipartio kiinnitti huomiota silminnähden kovaa liikkuneeseen henkilöautoon Imatrantiellä. Poliisi seurasi autoa ja pysäytti sen lopulta Kettuvaarantiellä.
Kuljettajana ollut nuori nainen kertoi ajaneensa ylinopeutta koska hänellä oli kiire kotiin. Koska ylinopeus oli huomattava, määrättiin kuljettaja ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa hyllytettiin. Tapahtuman aikaan tie oli märkä ja tieosuudella oli muutakin liikennettä.

Liperissä Varkaudentien ja Korpivaarantien risteysalueella liikenneturvallisuuden vaarantaminen torstaiyönä kello 00.30. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan, missä henkilöauto suistui ensin tien oikeaan laitaan ojaan. Nousi takaisin tielle ja jatkoi matkaa risteysalueen yli toiselle puolelle tietä päätyen ojaan ja siellä olleeseen puuhun.
Risteyksessä ollut valopylväs oli vaurioitunut auton törmättyä myös siihen. Kuljettaja oli kertonut tienpinnan olleen liukas.

Epäilty törkeä rattijuopumus Joensuun keskustassa torstaiyönä hieman ennen kello yhtä. Henkilöauto pysäytettiin Ilosaaressa ja kuljettaja puhalsi alkometriin 1.30 promillea. Mukana oli kaksi matkustajaa. Kuljettaja toimitettiin tarkkuusalkometriin, jossa tulokseksi saatiin 0,58 mg alkoholia litrassa verta. Ajokortti jäi poliisin haltuun ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.