Uudenmaankadun ja Aninkaistenkadun vesijohtourakka jatkuu maanantaina 4.1.2021. Työ saatiin valmiiksi Aninkaistenkadun osalta joulukuussa 2020.

Työ alkaa maanantaina 4.1. Uudenmaankadulla Sirkkalankadun risteyksestä ja etenee kohti Tuomiokirkkosiltaa. Työmaan kohdalta suljetaan Uudenmaankadulla vasen ajokaista molemmista ajosuunnista.

Työn arvioidaan aiheuttavan merkittävää liikennehaittaa molemmissa ajosuunnissa. Paikalla on liikenneopasteet ja työkoneita liikkuu liikenteen seassa.

Työ on osa laajempaa vesijohdon saneerausta Aninkaistenkadulla ja Uudenmaankadulla Yliopistonkadun ja Sirkkalankadun välillä. Kokonaisuudessaan saneerauksen arvioidaan valmistuvan 1. lokakuuta vuonna 2021.

Vesijohdon asennus ja kaivuutyöt vaikuttavat työn edetessä liikennejärjestelyihin päivittäin Uudenmaankadulla molemmista ajosuunnista ajettaessa. Autoilijoiden kehotetaan käyttävän muita ajoreittejä mahdollisuuksien mukaan.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.