Sähkökaapelin kaivutyö Koulukadulla ja Ratapihankadulla.

Työn ensimmäinen vaihe aloitetaan 4.1. maanantaina Koulukadulla, välillä Ratapihankatu – Koulukadun ABC. Työ aloitetaan Koulukadun ja Ratapihankadun risteyksestä ja etenee siitä kohti ABC:tä. Työn arvoitu kesto on kolme viikkoa. Työmaan kohdalla oikeanpuoleinen ajokaista pois käytöstä.

Työn toisessa vaiheessa työtä tehdään Ratapihankadulla, välillä Puistokatu – Käsityöläiskatu. Työ aloitetaan Ratapihankadun ja Puistokadun risteyksen kohdalta ja etenee siitä Käsityöläiskatua kohti. Työmaan kohdalla oikeanpuoleinen ajokaista pois käytöstä. Haittaa ajosuunnassa Helsinki. Työn arvioitu kesto on noin kolme kuukautta.

Työt keskeytetään pakkasen kiristyessä, ja työtä jatketaan taas kun sää lauhtuu.

Työn arvioidaan aiheuttavan merkittävää liikennehaittaa. Autoilijoiden kehotetaan käyttävän muita ajoreittejä mahdollisuuksien mukaan.

Paikalla on liikenneopasteet ja työkoneita liikkuu liikenteen seassa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.