Loimaan poliisilla oli kiireinen vuoden ensimmäinen viikonloppu. Loimaan poliisilla oli kaikkiaan reilut 100 tehtävää vuoden ensimmäisenä viikonloppuna.

Poliisipartio oli 31.12.2020 kello 10.00 suorittamassa liikennevalvontaa ja pysäyttivät Loimaantiellä, Oripäässä, henkilöauton, jota kuljetti mynämäkeläinen 1990-luvulla syntynyt mies. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehelle suoritettiin huumepikatesti, jonka tulos oli positiivinen. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. 

Poliisipartio sai 31.12.2020 kello 22.55 tehtävän hätäkeskukselta, että mies on joutunut pahoinpitelyn uhriksi osoitteessa Vesitorninkuja, Loimaa. Poliisi otti tapahtumapaikalta rikoksesta epäillyn kiinni ja uhri toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisi epäilee loimaalaisen 1990-luvulla syntyneen miehen syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Poliisipartio sai 31.12.2020 kello 23.30 tehtävän hätäkeskukselta, että mies on joutunut pahoinpitelyn uhriksi osoitteessa Ysitiellä, Loimaalla. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle, oli rikoksesta epäilty ehtinyt poistua. Uhri toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisi löysi rikoksesta epäillyn hetkeä myöhemmin ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä. Poliisi epäilee loimaalaisen 1970-luvulla syntyneen miehen syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Poliisipartio oli 31.12.2020 kello 23.45 suorittamassa liikennevalvontaa Valtatie 9:llä, Loimaalla, kun partiota vastaan ajoi henkilöauto huomattavalla ylinopeudella. Vastaantulevan henkilöauton nopeudeksi mitattiin 165 km/h, kun alueella on 80 km/h nopeusrajoitus. Poliisipartio ei päässyt välittömästi henkilöauton perään, vaan henkilöauto jäi kateisiin. Poliisin tiedossa oli henkilöauton rekisteritunnus ja henkilöauton haltijaan oltiin yhteydessä. Henkilöauton haltija 2000-luvulla syntyneen raisiolaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. 

Poliisipartio sai 1.1.2021 kello 04.00 tehtävän hätäkeskukselta, että mies aiheuttaa häiriötä kotibileissä osoitteessa Kasperintie, Koski TL. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle, selvisi, että koskilaisen 1990-luvulla syntyneen miehen epäillään rikkoneen kiinteistön kaksi ikkunaa sekä pahoinpidelleen lievästi kahta henkilöä. Miehen epäillään syyllistyneen lievään vahingontekoon ja lievään pahoinpitelyyn.

Poliisipartio sai 1.1.2021 kello 4.30 tehtävän hätäkeskukselta, että mies aiheuttaa häiriötä osoitteessa Niittyläntie, Koski TL. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle selvisi, että kahden miehen välillä oli tullut sanallista riitaa, jonka päätteeksi koskilainen 1980-luvulla syntynyt mies löi kaarinalaista miestä kasvoihin. Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn. 

Poliisipartio sai 1.1.2021 kello 14.30 tehtävän hätäkeskukselta, että mies on lyönyt puolisoansa osoitteessa Ristilähteentie, Oripää. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle selvisi, että 1980-luvulla syntynyt mies oli lyönyt puolisoansa sekä rikkonut asunnossa omaisuutta sekä asunnon ulko-oven lasin. Poliisi otti miehen rikoksesta epäiltynä kiinni ja uhri toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn ja vahingontekoon. 

Poliisipartio sai 3.1.2021 kello 2.10 tehtävän hätäkeskukselta, että henkilöauto on suistunut ojaan osoitteessa Säkyläntie, Oripää. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle selvisi, että henkilöauto on suistunut kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle ojaan, jääden katolleen. Tapahtumapaikalta ei tavattu kuljettajaa. Poliisi on selvittänyt, että henkilöauto oli otettu luvatta käyttöön Loimaalta ja rikoksesta epäillyn oli tarkoitus mennä Säkylään. 1980-luvulla syntynyt säkyläläinen mies on myöntänyt ottaneensa henkilöauton luvatta käyttöönsä ja suistuneen sillä ojaan Säkyläntiellä. Miehen epäillään syyllistyneen moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. 

Loimaalla rautatieaseman ympäristössä suoritettiin liikennevalvontaa muiden tehtävien lomassa. Aattoviikonlopun aikana poliisi kirjoitti sakkoja ja liikennevirhemaksuja, sekä antoi huomautuksia ja poisti paikalta henkilöitä liittyen tarpeettomaan ajamiseen alueella.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!