Kuuden huoneiston rivitalon päätyhuoneistossa tulipalo. Palo sai alkunsa saunasta, joka kärsi vakavia palovahinkoja. Muualla huoneistossa merkittäviä savu ja nokivahinkoja. Huoneistossa olleet henkilöt pääsivät itse pois, eikä kukaan loukkaantunut. Ensihoito tarkasti osallisten voinnin. Kaksi viereistä huoneistoa evakuoitiin lievien savuvahinkojen vuoksi, muut asukkaat voivat jatkaa asumista omissa huoneistoissaan. Evakuoiduille on järjestetty tilapäismajoitus.

Pelastuslaitoksen savusukeltajat saivat nopeasti palon sammutettua ja rajattua syttymishuoneeseen. Palo ei päässyt leviämään muualle rakennukseen. Varsinaisen sammutuksen jälkeen ullakko ja muut ympäröivät tilat varmistettiin. Jälkiraivaus ja tilojen tarkistus jatkuu vielä noin tunnin ajan, jonka jälkeen tehtävä pelastuslaitoksen osalta päättyy.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi