Poliisi on jatkanut Kaavilla 2.1.2021 aamulla tapahtuneen tulipalon yhteydessä paljastuneen henkirikoksen ja palonsyyn tutkintaa.

Kaavilla Kortteisentie 265:ssä 2.1.2021 palaneen hirsitalon sammutus- ja raivaustöiden yhteydessä talosta löytyi talossa asuneen 50 -luvulla syntyneen naisen ruumis. Myöhemmin maanantaina 4.1.2021 tehdyssä ruumiinavauksessa selvisi, että nainen oli kuollut ennen tulipaloa ja naisesta löytyi ulkoisen väkivallan merkkejä. Poliisi otti jo viikonloppuna kiinni tekoon epäiltynä kaavilaisen 1973 -syntyneen miehen, jonka Pohjois-Savon käräjäoikeus poliisin esityksestä vangitsi tiistaina 5.1.2021.
 
Poliisi on kuulustellut useita henkilöitä ja myös vangittuna olevaa kaavilaista 1973 -syntynyttä miestä on kuulusteltu. Epäilty ei ole kuulusteluissa tunnustanut tekoa. 

Poliisi jatkaa kuulusteluja sekä teknisen tutkinnan tulosten analysointia henkirikoksen sekä palon syttymissyyn selvittämiseksi.
 
Poliisi on edelleen kiinnostunut tapahtumapaikalla ja sen läheisyydessä 1.-2.1.2021 liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Havainnot ja muut tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.