Pelastuslaitokselle hälytys, jonka mukaan kerrostalon asunto-osakeyhtiön porraskäytävään valuu vettä.

Pelastushenkilöstö yhdessä talon asukkaiden ja kiinteistöhuollon kanssa paikansi vuotopaikan yhteen huoneistoon. Vettä oli ehtinyt valua huoneistoon sekä yhteisiin varastotiloihin noin 60 neliön alueelle.

Vettä oli myös mahdollisesti valunut kiinteistön rakenteisiin.

Talosta suljettiin veden pääsulku, jotta vesivahinkoa saadaan rajattua. Pelastushenkilöstö poisti paikalta vettä vesi-imurilla. Paikalle kutsutut kiinteistöhuolto ja putkimies selvittävät mihin kaikkialle vettä on valunut. Heidän tehtäväkseen myös jäi selvittää voidaanko vahinkoaluetta rajata, jotta talon muille asukkaille saadaan palautettua veden tulo.

Tapahtunut johtui mahdollisesti pakkasen vaikutuksesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi