Suomussalmen Ämmänsaaressa oli rikottu asunnon ikkuna sunnuntaiyönä 17.1.2021 kello 02 aikoihin. Tekijän epäillään hetkeä aiemmin yrittäneen pyrkiä toisen miehen kanssa asuntoon sisälle, mutta yritys oli pysäytetty ulko-ovelle. Tapahtumaa tutkitaan kotirauhan rikkomisena ja vahingontekona.

Tapahtuman silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä pyydetään olemaan yhteydessä Kajaanin poliisin asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295 416 520 (ma, ti, to ja pe, kello 8-16) tai sähköpostitse osoitteella tutkinta.kainuu@poliisi.fi.

Poliisipartio pysäytti nuoren miehen automatkan Sotkamon Taivalkankaantiellä sunnuntaiyönä 17.1.2021 kuljettajan epäillyn päihtymyksen vuoksi. Mies puhalsi alkometriin nollalukeman, mutta miehen käytös viittasi huumausaineiden käyttöön. Mies myönsi poliisille käyttäneensä huumausaineita ja hänen hallustaan löytyi myös vähäinen määrä huumausainetta ja reseptilääkkeitä, joihin miehellä ei kuitenkaan ollut reseptiä. Miehellä ei ollut myöskään tarvittavaa ajo-oikeutta. Mies vietiin verikokeisiin tarkemman päihtymystilan selvittämiseksi. Poliisi tutkii tapahtumaa rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi