Poliisi poimi tien päältä viikonloppuna päihtyneitä kuljettajia

Lahti
Nelikymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, miehen kuljetettua henkilöautoa Lahdenkadulla alkoholin vaikutuksen alaisena lauantaina illalla.

Lahti
Nuori mies törmäsi ostoskärrykatokseen kuljettamallaan henkilöautolla Nastolan Kauppakaaren parkkialueella myöhään lauantaina illalla. Ostoskärrykatoksen tolppa vääntyi ja lasit katoksesta hajosivat. Auton kyydissä oli kolme nuorta matkustajaa. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Janakkala
Parikymppisen miehen epäillään olleen huumaavan aineen alaisena kuljettaessaan henkilöautoa Eväsojanlenkillä lauantaina illalla. Kuljettaja on epäiltynä rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Janakkala
Poliisipartio oli pohjoisen suuntaan menevällä Viralan levähdysalueella, kun levähdysalueen ohi ajoi henkilöauto, jolle partio mittasi nopeudeksi 185km/h. Nopeusrajoitus tieosuudella oli 100km/h. Partio tavoitti henkilöauton Hämeenlinnassa ennen valtatie 10:n liittymää. Auto kääntyi valtatie 10:lle kohti Turkua, josta takaisin valtatie 3:lle kohti etelää kaasuttaen poliisia pakoon. Pakoauto eteni Turengin liittymään, josta se kääntyi kulkusuunnassaan vasemmalle Viralantielle. Pakeneva auto saatiin pysäytettyä Hälliläntiellä. Pysäytystilanteessa poliisiautosta noussut poliisimies joutui väistämään pakenemassa ollutta autoa, joka suistui lopulta ojaan ja kuljettaja saatiin otettua kiinni. Kuljettajana toimineen parikymppisen miehen epäillään olleen huumaavan aineen alaisena. Autossa oli kolme matkustajaa. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi