Liperin kunnassa Tutjunniemessä sijaitsevan Hoitokoti Onnelan lämpökeskuksen tulipalo on sammutettu ja sammutuksessa on siirrytty jälkisammutukseen- ja raivaukseen. Hoitokoti ei ole vaurioitunut tulipalossa, eikä ihmisillä ole ollut vaaraa tulipalon aikana, koska lämpölaitos on erillinen ulkorakennus.

Lämpökeskus on vaurioitunut tulipalossa pahoin, jonka vuoksi hoitokodin lämmitys joudutaan turvamaan tilapäiskeinoin. Hoitokodin toimintaa pystytään jatkamaan toistaiseksi ja asukkaiden hyvinvointi on varmistettu.

Tällä hetkellä Pohjois-Karjalassa sää on lauha, mutta loppuviikolla pakkanen kiristyy. Tämän takia hoitokodin yrittäjä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Siun sote) varautuvat yhdessä siihen, että asukkaat siirretään muihin toimitiloihin, jos tilapäiset lämmitysjärjestelyt eivät onnistu riittävällä tavalla.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi