Joensuussa 11.1.2021 kadonnut Lotta Mäkinen on edelleen kateissa ja poliisi kaipaa edelleen havaintoja etenkin Kuurnan – Paiholan alueelta.

Poliisi on jatkanut Mäkisen katoamisen selvittämistä ilman merkittävää edistymistä. Viimeinen havainto Mäkisestä on Joensuusta Papinkadun S-marketista maanantailta 11.1.2021. Hankitun selvityksen perusteella Mäkinen asioi kaupassa normaaliin tapaan. Alla valvontakamerakuvaa Mäkisestä kaupalta. Ennen kaupassa käyntiä Mäkinen poistui asunnoltaan Kalastajankadulta.

Mäkinen nähtiin viimeksi Painkadun S-Marketissa. Poliisi on julkaissut oheiset valvontakamerakuvat Mäkisen viimeisistä tunnetuista liikkeistä. [Poliisi]

Poliisi tarkastanut vihjeitä tuloksetta

Mäkisen katoamisen yhteydessä poliisi on saanut joitakin vihjeitä ja havaintoja, ja tarkastanut ne. Poliisi sai esimerkiksi viime viikolla havainnon Mäkisen tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä, joka olisi asioinut Nurmeksessa katoamisen jälkeen. Poliisi on tarkistanut havainnot, mutta ne eivät liity Mäkiseen. Asia on varmistettu hankittujen valvontakameratallenteiden avulla.

Mäkisen katoamistapauksen yhteydessä on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella voi päätellä Mäkisen olleen kiinnostuneen Kontiolahden Kuurnan – Paiholan alueesta. Poliisin tiedossa on, että Mäkinen on harrastanut luonnossa liikkumista. Poliisi pyytää erityisesti Kuurnan – Paiholan alueelta havaintoja, jotka voisivat liittyä Mäkisen katoamiseen. Myös muut havainnot, jotka voivat liittyä Mäkisen katoamiseen, kiinnostavat edelleen poliisia. Havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi