Muhoksen kirkko on avoinna ti 26.1. klo 12-20 hiljentymistä varten Muhoksen Kirkko Kuva: Santeri Viinamäki, CC BY-SA 4.0,

Muhoksen perhetragedian vuoksi huomenna tiistaina klo 12-20 Muhoksen kirkko on avoinna hiljentymistä varten. Kirkossa voi hiljentyä muistamaan perhesurman uhreja ja rukoilla läheisten puolesta. Henkilörajoitusten vuoksi virallista rukoushetkeä ei järjestetä, mutta kirkossa voi käydä hiljentymässä. Paikalla on myös kanttori. Kerrallaan kirkossa voi olla 10 henkilöä.

Piispa Jukka Keskitalo kertoo järkyttyneensä kuultuaan uutisen perhesurmasta.

-Tällainen tapahtuma vetää hiljaiseksi. Muistan uhreja ja heidän omaisiaan rukouksessani. Tämän murhenäytelmän keskellä on hienoa, että Muhoksen kirkko on auki hiljentymistä ja rukousta varten.

Paikalla on kirkkoherra Jouni Heikkinen keskustelua varten.

Palveleva puhelin päivystää joka ilta klo 18-24, puhelinnumero on 0400 22 11 80. Operaattori veloittaa puhelusta soittajan liittymäsopimuksen mukaisen hinnan. Palvelva chat on avoinna normaalitilanteessa ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!