Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä kertoo saaneensa maanantaina 1.helmikuuta tiedon, että Eurajoen kristillisellä opistolla ja opiston asuntolassa on tapahtunut koronajoukkoaltistuminen. Tiedon mukaan joukkoaltistuminen infektiolle olisi tapahtunut 27.–29.tammikuuta välisenä aikana.

Tartuntataudeista vastaava lääkäri Juha Jaatinen kertoo, että tartunnalle altistuneita henkilöitä on yhteensä 32.

Saimme tänään tiedon, että Eurajoen kristillisellä opistolla ja opiston asuntolassa on tapahtunut 27.-29.1.2021 joukkoaltistuminen COVID-19 infektiolle. Tartunnalle altistuneita henkilöitä on yhteensä 32. Heidät on tavoitettu ja annettu ohjeet 14 vuorokauden karanteenista altistuksesta lukien. Altistuneiden kotikuntien tartuntatautiviranomaiset tekevät kullekin viralliset karanteenimääräykset. Osa opiskelijoista on Satakunnan ulkopuolelta, samoin kuin nyt sairastunut henkilö.

Muistutamme, että COVID-19-testiin tulee kaikissa tapauksissa hakeutua lievissäkin oireissa viiveettä. Kaikissa oppilaitoksissa tulee myös noudattaa kansallista ohjeistuksia lähikontaktien välttämisestä, etäisyyksistä ja käsihygieniasta sekä käyttää maskia .

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi