Rääkkylän paloasemalle hälytys, jonka mukaan henkilöauto on ajanut ulos tieltä. Onnettomuusajoneuvossa oli kaksi henkilöä, jotka eivät loukkaantuneet tapahtuneessa. Jo ennen pelastuslaitoksen saapumista, oli paikalle tilattu traktori hinaamaan ajoneuvo pois penkasta.

Matkalla edellä olevalle tehtävälle kohtasi Rääkkylän pelastushenkilöstö tien sivussa olevan ajoneuvon hätävilkut päällä. Hirvi oli osunut ajoneuvon etukulmaan rikkoen sivuikkunan ja peilin. Ajoneuvossa olleet neljä henkilöä eivät loukkaantuneet tapahtuneessa. Hirvi jatkoi matkaansa metsään. Suurriista virka-apu sai tiedon tapahtuneesta ja alkoi selvittämään hirven kuntoa.

Välimatkaa Kiteentien onnettomuuksien välillä oli noin 500 metriä.

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.