Helsingin RKP on tänään yksimielisesti nimennyt Eva Biaudetin pormestariehdokkaakseen tulevien kuntavaalien yhteydessä. 

– Voima ei perustu ainoastaan määrään. Vahva RKP on puolue, joka rakentavasti tekee yhteistyötä niiden puolueiden kanssa, jotka rakentavat ihmisläheistä tulevaisuutta jossa jokainen ihminen on tärkeä ja voi kasvaa vahvalla tulevaisuuden uskolla. Olen iloinen, että olen saanut luottamuksen ja että saan olla RKP:n yhteinen ääni pormestarivaaleissa, Eva Biaudet sanoo.

– RKP:llä on tärkeä rooli Helsingin politiikassa ja olemme iloisia siitä, että meillä on Eva joka tuo esille meille tärkeitä kysymyksiä ja osallistuu niin sanotun pormestarivaalin yhteydessä syntyvään keskusteluun. Olen myös iloinen siitä, että meillä on monta vahvaa poliitikkoa listallamme. Meillä on todellakin laaja skaala ehdokkaita suurella tietotaidolla. Lähden innolla vaaleihin näin vahvalla joukolla, piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth sanoo.

Helsingin RKP nimesi myös seuraavat ehdokkaat: Juliane Fuchs, Wenzel Hagelstam (sitoutumaton), Laura Jahn, Emelie Jäntti, Morris Liemola, Ralf Nikander, Fred Packalén, Kirsi Pohjanen, Satu Roberg, Alex Seitsamo, Kalle Sällström, Kristian Wahlbeck ja Pia Öhman.

Nimeämistyö jatkuu piirissä 9.3 asti, jolloin ehdokaslistat jätetään.

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.