Kuopiossa paloi omakotitalo sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Talossa olleet kaksi henkilöä pääsivät itse ulos talosta, mutta heidän vammansa vaativat sairaalahoitoa. Poliisi epäilee asiassa henkirikoksen yritystä.

Hätäkeskus sai sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 01.00 aikaan ilmoituksen, että Kuopiontien varressa sijaitseva omakotitalo on tulessa. Talossa oli tapahtumahetkellä kaksi henkilöä, joista toinen oli talon omistaja. Henkilöt pääsivät omin voimin ulos talosta, mutta molempien vammat vaativat sairaalahoitoa. Heillä ei kuitenkaan pitäisi olla hengenvaaraa.

Myös epäilty on loukkaantunut

Poliisi on aloittanut tapauksen esitutkinnan. Tähän mennessä saatujen tietojen perusteella epäillään, että palo oli sytytetty tarkoituksella. Epäilty loukkaantui myös itse vakavasti ja on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Epäilty ei asunut talossa, mutta tunsi molemmat asianomistajat. Poliisi ei vielä tiedä milloin epäiltyä mahdollisesti pääsee kuulemaan. Paloa tutkitaan henkirikoksen yrityksenä. Mahdollinen rikosnimike tarkentuu vielä esitutkinnan aikana. Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää, koska kyseessä on vakava henkeen ja terveyteen kohdistuva rikosepäily.

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.