Helsingin poliisi on saanut lisätietoa viime lauantaina järjestettyjen juhlien luonteesta ja aloittaa uusien tietojen valossa asiasta rikostutkinnan.

Viime lauantaina Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa juhlatilassa järjestettiin tilaisuus, jossa paikalla oli runsaasti juhlijoita. Helsingin poliisin partio kävi paikalla, mutta totesi sen hetkisten tietojen valossa kyseessä olleen yksityistilaisuus, eikä näin ollen puuttunut tilaisuuden kulkuun.

– Asia on ollut esillä julkisuudessa ja tilannetta on puitu myös sosiaalisessa mediassa. Helsingin poliisille on tullut tilaisuudesta jälkikäteen sellaista lisätietoa, että päätimme ottaa asian tutkintaan, toteaa ylikomisario Heikki Porola.

– Poliisin selkeä viesti on, että AVI:n määräämiä rajoituksia on syytä noudattaa, eikä yli 10 hengen yleisötilaisuuksia tai yksityistilaisuuksiksi naamioituja yleisötilaisuuksia tule järjestää, Porola korostaa.
 

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.