Länsi-Uudenmaan poliisi pyysi tammikuussa havaintoja joulukuussa 2020 kadonneesta 42-vuotiaasta miehestä. Kadonneen etunimi on Jorma. Hän poistui kotoaan 14.12.2020, minkä jälkeen häneen ei ole saatu yhteyttä. Viimeisin havainto hänestä on edelleen Naantalista.

Hänet on nähty viimeksi 14.12.2020 noin kello 19.20 Naantalissa sijaitsevalla Neste-huoltoasemalla, jolloin hän oli liikkeellä autolla. Auto löydettiin 28.12.2020 Taivassalosta, Kaitaistensillan Kustavin puoleisesta päästä vanhalle lossirannalle johtavan tien varresta. Poliisi ja rajavartiolaitos ovat suorittaneet alueella sekä maasto- että vesistöetsintää.

Poliisi on tarkistanut tuloksetta muutamia tammikuussa saatuja vihjeitä kadonneen henkilön mahdollisista liikkeistä. Näin ollen poliisi pyytää edelleen havaintoja kuvan henkilöstä. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Kadonnut on 184 senttimetriä pitkä, ja hänellä on ollut katoamisaikaan yllään kuvassa näkyvä tumma vaatetus.

Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Liked it? Take a second to support VictoriaMedia on Patreon!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.