Hyvinkään keskusta ja kauppakeskus Willa Kuvaaja: Matti Vassinen

Hyvinkään kaupunginjohtajan virkaan on hakenut määräaikaan mennessä yhtensä 16 hakijaa, joista yksi perui hakemuksensa hakuajan päätyttyä. Kaupunginhallitus on nimennyt hakuprosessista vastaavan valmisteluryhmän. Valmisteluryhmä tutustuu hakemuksiin ja tekee päätöksensä mahdollisesti haastatteluun kutsuttavista pääsiäisen jälkeen 7.4. pidettävässä kokouksessa.

Hyvinkään kaupunginjohtajaksi 16 hakijaa

Hyvinkään kaupunginjohtajan virkaan on hakenut määräaikaan mennessä yhtensä 16 hakijaa, joista yksi perui hakemuksensa hakuajan päätyttyä. Kaupunginhallitus on nimennyt hakuprosessista vastaavan valmisteluryhmän. Valmisteluryhmä tutustuu hakemuksiin ja tekee päätöksensä mahdollisesti haastatteluun kutsuttavista pääsiäisen jälkeen 7.4. pidettävässä kokouksessa.

Kaupunginjohtajan valinnasta päättää kaupunginvaltuusto tämänhetkisen suunnitelman mukaan 31.5.2021. Nykyinen kaupunginjohtaja Jyrki Mattila siirtyy eläkkeelle myöhemmin tänä vuonna.

Hakijat ovat:

Haapanen Jorma
Hietala Kimmo
Hytönen Marko
Kuusela Antti
Leppänen Jaakko
Lignell Hannu
Miklashevsky Vladimir
Nikander Joona
Orpana Manu
Rahkala Hannele
Rainio Jaakko
Rosti Jari
Telén Tuija
Tollet Sari
Virtanen Kirsi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.