Polvijärven keskustassa sijaitsevan asuin- ja liikekiinteistön asuinhuoneiston saunassa syttyi tulipalo. Asunnossa olleet henkilöt olivat laittaneet saunan lämpiämään. Hetken kuluttua wc- ja saunatilaan mentäessä oli havaittu saunassa oleva tulipalo. Huoneiston asukas yritti alkusammutusta suihkulla, mutta palo oli ehtinyt kehittyä liian suureksi. Asuinhuoneistossa olleet henkilöt poistuivat ulos ja hälyttivät apua.

Polvijärven ensihoito- ja pelastushenkilöstön saavuttua paikalla havaitsivat he asuinhuoneistosta tulevan savua. Pelastushenkilöstö suoritti tilaan sammutushyökkäyksen savusukellusvarustuksessa ja sammutti saunassa olleen palon nopeasti. Palo ei ehtinyt levitä sauna- ja suihkutiloista muihin tiloihin. Saunan ovi oli ehtinyt särkyä tulipalon voimasta, ennen sammutushyökkäystä, jonka vuoksi palovahinkoja aiheutui myös suihkutiloihin. Asunto ja viereiset tilat kärsivät savuvahingoista.

Pelastushenkilöstö varmisti, ettei palo ole levinnyt purkamalla saunan seinärakenteita. Yläpuoliset ja viereiset tilat tarkastettiin pelastushenkilöstön toimesta aisteja ja lämpökameraa apuna käyttäen.

Tapahtuneesta ei aiheutunut henkilövahinkoja ja kyseisen huoneiston asukkaalle järjestyi tilapäismajoitus.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi