Karttakuva Outokummuntien ja Mastojentien liikenneympyrästä (autoliikenne).

Itä-Porissa sijaitsevan Outokummuntien ja Mastojentien risteyksen liikenneturvallisuutta parannetaan uudella liikenneympyrällä. Liikenneympyrän rakennustyöt käynnistyvät maanantaina 3. toukokuuta. Uusi ympyrä valmistuu heinäkuun loppuun mennessä.

– Kyseessä on vilkasliikenteinen risteys, jonka turvallisuutta nyt rakennettavalla uudella liikenneympyrällä parannetaan. Muutoksen myötä alueen liikenteeseen saadaan myös lisää joustavuutta, kertoo rakennuttajainsinööri Petteri Kuusisto Porin kaupungilta.

Karttakuva Outokummuntien ja Mastojentien liikkenneympyrästä (kevyt liikenne).

Risteysalue suljetaan liikenteeltä rakennustöiden ajaksi, ja liikenne ohjataan työmaan ohi korvaavia reittejä pitkin.

Mastojentieltä keskustaan suuntautuva liikenne ohjataan Kouvontien kautta Sampolantielle ja Väinölään suuntautuva liikenne Kuparitielle. Kuparitien kautta Outokummuntielle tuleva liikenne ohjataan Luodontielle. Linja-autoliikenne pääsee kulkemaan työmaan ohi reittiä Joukahaisentie-Vipusentie-Mielikintie-Elinantie. Outokummuntietä keskustan suunnasta Väinölään kulkeva liikenne ohjataan kiertämään Sampolantien ja Kuparitien kautta.

Outokummuntien kevyt liikenne ohjataan kulkemaan reittiä Elinantie-Kullervontie-Lemminkäisentie-Väinönraitti-Luodontie.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi