Paavo Arhinmäki on vasemmistoliiton kansanedustaja ja puolueensa ehdokas Helsingin pormestariksi.

Kansanedustaja Paavo Arhinmäkeä (vas) epäillään toisen omaisuuteen kohdistuneesta vahingonteosta. Hän itse kertoo Facebook sivuillaan vain puuttuneensa häiritsevään kaahailuun.

Iltalehti oli lähettänyt viestin, että uutisoivat minuun kohdistuvasta rikosepäilystä. Minuun ei ole kuitenkaan poliisi tai kukaan muu ole ollut yhteydessä.
Olettaisin, että asia koskee toissa viikonloppua. Lähiöömme Kruunuvuorenrantaan ilmestyi puolen yön aikoihin isompi määrä autoja, jotka kaahailivat kovaa vauhtia asuinkatua vaarallisesti ja kovaäänisesti.
Lisäksi mukana oli jonkinlainen romuauto, jolla ajettiin ympyrää renkaat ulvoen talojen vieressä olevan rakennustyömaan hiekkakentällä.
Tulimme paikalle ja kuulimme, miten parvekkeilta huudettiin kaahailijoille ja käskettiin heitä poistumaan. Menin myös käskemään kovasanaisesti heitä painumaan v…uun häiriköimässä ihmisiä.
Romuauto ja muutama muu auto lähtivät, mutta kaksi autoa jäi paikalle. Minulla tuli näiden kuljettajien kanssa suukopua. Siirryin pienen kärhämän jälkeen sivuun.
Menin ottamaan autojen rekisterikilvissä valokuvat, jolloin toinen auto kiihdytti minua kohti ja jarrutti eteeni. Siinä kohdassa nostin jalkani suojaksi.
Tämän jälkeen paikalle tuli ilmeisesti muiden asukkaiden soittamana poliisit. Toinen poliisi kuuli minua ja kerroin tapahtumien kulun.
Toinen poliisi kuvasi nokkaa. En tiedä tuliko siihen jälkiä, kun nostin jalan suojakseni.
Minulla ei ole toistaiseksi muuta kommentoitavaa asiaan, koska poliisi ei ole ollut yhteydessä. Ilmeisesti jossain vaiheessa on.
Puutuin vaaralliseen ja häiritsevään kaahailuun. En ole syyllistynyt tahalliseen auton vahingoittamiseen vaan reagoinut ainoastaan minua kohti ajamiseen.
Poliisi varmasti selvittää ja myöhemmin syyttäjä arvioi, olenko mahdollisesti syyllistynyt johonkin rikokseen.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi