Ylöjärvellä Mikkolantiellä oleva R-kioski yritettiin ryöstää teräaseella uhkaamalla. Aikaisin maanantaiaamuna tapahtunut teko jäi yritykseksi eikä henkilövahinkoja syntynyt.

Kioskin tiloihin maanantaina 26.4.2021 klo 7 astellut mieshenkilö otti taskustaan teräaseen ja yritti teräaseella uhkaamalla saada henkilökuntaa luovuttamaan rahat kassasta. Teko jäi yritykseksi ja mies poistui ilman saalista. Henkilökunta soitti välittömästi teon jälkeen hätäkeskukseen. Teko tallentui valvontakameroille.

Paikalle kiirehtineet poliisipartiot eivät tavanneet tekijää eikä tekijää löydetty lähietsinnästä huolimatta.

Tekijän tuntomerkit: mieshenkilö, ikä noin 20-30 vuotta, pituus noin 190 cm, hoikka ruumiinrakenne ja mahdollisesti vaaleat kiharat hiukset. Vaatetuksena musta takki, musta huppari (punainen logo rinnassa), mustat housut, pään yli vedetyn hupun alla punainen pipo ja mustat kengät vaalealla pohjalla.

Poliisi toivoo silminnäkijöiden havaintoja tai vihjeitä tekijästä puhelinnumeroon 0295 445 888 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi