Fazer Makeiset vetää varotoimenpiteenä markkinoilta erän Fazer Pure Dark 70% Cocoa -suklaalevyjä. Tuotevaihdossa tapahtuneen virheen vuoksi suklaalevyt, joiden parasta ennen-päivämäärä on 26.4.2022, saattavat sisältää jäämiä maitosuklaasta. Tuote on turvallinen käyttää muille kuin maitoallergikoille ja laktoosiyliherkille.

Takaisinveto koskee seuraavaa erää: 
Fazer Pure Dark 70% Cocoa tumma suklaa 95g
Parasta ennen- päivä 26.4.2022

Vaikka tuotteen valmistuksessa ei käytetä maitoa, on tuotepakkauksessa merkintä ”Valmistettu samalla linjalla kuin maitosuklaa” ja ainesosaluettelossa on merkintä ”Saattaa sisältää maitoa, pähkinöitä, mantelia ja viljaa”.

Fazerille on ensisijaisen tärkeää, että kuluttajat voivat luottaa tuotteidemme laatuun. Tuotteet voi palauttaa Fazer Makeisille. Lähetys on maksuton (postimerkkiä ei tarvita). Hyvitämme ostoksen. Yhteystiedot ovat:

Fazer Makeiset / Asiakaspalautus / Sopimustunnus 611152
PL 110
00101 HELSINKI

Mahdollisissa kysymyksissä neuvoo Fazerin kuluttajapalvelu, www.fazer.fi/asiakaspalvelu tai puhelimitse 0800-0-5000
tiistaista perjantaihin klo 9.00-11.00.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi